Daily Schedule

Contents

 2 Hour Delay

1st Hour 9:45 - 10:24 39 minutes
Announcements 10:24 - 10:31 7 minutes
Exchange 10:31 - 10:36 5 minutes
     
2nd Hour 10:36 - 11:15 39 minutes
Exchange 11:15 - 11:20 5 minutes
     
3rd Hour "A" Lunch  
Lunch 11:20 - 11:48 28 minutes
Exchange 11:48 - 11:53 5 minutes
Class 11:53 - 12:34 41 minutes
Exchange 12:34 - 12:39 5 minutes
     
3rd Hour "B" Lunch  
Class 11:20 - 12:01 41 minutes
Exchange 12:01 - 12:06 5 minutes
Lunch 12:06 - 12:34 28 minutes
Exchange 12:34 - 12:39 5 minutes
     
4th Hour 12:39 - 1:18 39 minutes
Exchange 1:18 - 1:23 5 minutes
     
5th Hour 1:23 - 2:02 39 minutes
Exchange 2:02 - 2:07 5 minutes
     
6th Hour 2:07 - 2:45 38 minutes

High School Announcements